En milliard for et mord Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

En milliard for et mord af Nick Carter

Bogreolen.dk


En milliard for et mord


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Meddelelsen kom som en bombe for den amerikanske efterretningstjeneste: Præsidenten skulle myrdes og landet tilintetgøres.Prisen på præsidentens hoved var høj, kineserne vurderede det til en milliard dollars i guld. Der var kun én mand, som var tilstrækkelig hård og smart til at afsløre og forhindre det djævelske komplot – Nick Carter!Nick Carter-Killmaster er en samling hårdtslående spionromaner, hvor spændingen er i højsædet. De 261 bøger er skrevet af forskellige forfattere under det fælles pseudonym Nick Carter, som også er navnet på bogens hovedperson, agent N3 for det amerikanske spionbureau, AXE. Nick Carter er lige så dygtig til at jagte forbrydere, som han er til at forføre damer, og bøgerne er sprængfyldt med action.