Branden på Vulcan Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Branden på Vulcan af Nick Carter

Bogreolen.dk


Branden på Vulcan


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Det var i Vietnamkrigens sidste dage, og Nick Carter skulle midt i forvirringen finde en mand, der hed Walter Corbin – og en mikrofilm. Han fandt manden, lige før morderne skød hans hoved i tusind stykker.Killmaster skulle modtage oplysninger fra USA, men AXE var forsvundet. Han var overladt helt til sig selv – og forfulgt af mordere, der ikke veg tilbage for noget.Nick Carter-Killmaster er en samling hårdtslående spionromaner, hvor spændingen er i højsædet. De 261 bøger er skrevet af forskellige forfattere under det fælles pseudonym Nick Carter, som også er navnet på bogens hovedperson, agent N3 for det amerikanske spionbureau, AXE. Nick Carter er lige så dygtig til at jagte forbrydere, som han er til at forføre damer, og bøgerne er sprængfyldt med action.