Body Parts Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Body Parts af Jan Larson

Jan Larson


Body Parts


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

”…spændende med hurtige sceneskift…” – ”…en thriller, der har internationale armbevægelser”.
Lektørudtalelse. DBC.
BODY PARTS er titlen på Jan Larsons nye spændingsroman, som udspiller sig i Mumbai, Indien.
Med indsigt og indlevelse fører Jan Larson læseren ind i hjertet af Dharavi, et af Mumbais trøstesløse slumkvarterer, hvor en million mennesker kæmper en daglig kamp for livets opretholdelse.
En rejse ind i en verden fuld af paradokser og selvmodsigelser, hvor den velfungerende paralleløkonomi står i skyggen af misere og lovløshed- hvor den kriminelle underverden har gjort slummen til markedsplads for slaveri, prostitution og illegal handel med menneskelige organer.
Vicki Salling – en ung og ambitiøs kvinde med stærke idealer – overtager ledelsen af et dansk hjælpeprojekt, en low-cost-fødeklinik i udkanten af Dharavi. Hun kaster sig over opgaven med vanlig ildhu og entusiasme men indfanges hurtigt i slumkvarterets sindrige spind og skyggesider og må erkende, at man ikke ustraffet udfordrer slummens egne spilleregler og logik.
Med hjælp fra sin samlever – franske Luc Legrand, projektets sikkerhedschef – kommer hun på sporet af ulovligheder begået internt, hvis omfang antager uoverskuelige dimensioner. I deres forsøg på at udrede misgerningernes mange tråde, kommer det dansk/franske par på kollisionskurs med et af millionbyens forbrydersyndikater og befinder sig pludselig i en situation, de ikke kan overskue.
Jan Larson tegner med denne historie et gruopvækkende og medrivende billede af slummens mørke og dystre sider, hvor frygt og håb går hånd i hånd.