En sang på trapperne Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

En sang på trapperne af Henning Ipsen

Bogreolen.dk


En sang på trapperne


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Dagen før var Leif Ebbesen overraskende vendt hjem til Mågerenden, uden forklaringer. Men Rigmor var med sine syvogfyrre år blevet for gammel til at lægge for meget i overraskelser. Hvordan skulle hun ellers i tidens løb have overlevet de ting andre ville kalde chokerende, som dengang hendes far pludselig forlod kone og fire børn for aldrig at vende tilbage?””En sang på trapperne” fortæller om livet i et lille fiskersamfund og de mennesker, der bor der. Som årene skrider frem, kommer den isolerede landsby også til at mærke samfundets udvikling, da de velhavende fra de store byer begynder at feriere på deres egn. Det medfører et kulturchok og en konfrontation, ingen af dem har ventet.Henning Ipsen (1930-1984) var en dansk forfatter, der skrev en lang række bøger blandt andet inden for genrerne roman, noveller, erindringer samt børne- og ungdomsbøger. Han debuterede som forfatter i 1956 med romanen “De tavse huse”. I en årrække var Henning Ipsen bog- og tv-anmelder for Jyllands-Posten, og han har endvidere skrevet manuskript til tv-serien “Regnvejr og ingen penge.”