Mellemakter Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Mellemakter af Christian Elling

Bogreolen.dk


Mellemakter


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Den tilrøgede stue, der slutter sig omkring Sherlock Holmes, er uforglemmelig. Læser man dr. Watsons skildringer af den store opdagers eventyr for syvende gang, er spændingen aftaget. Vi er fortrolige med sagens gang og nikker genkendende til hvert enkelt af de brillante træk. Men det berømte pars hjemlige miljø er stadig lige fortryllende.”Kunsthistoriker Christian Elling dykker ned i forskellige aspekter af kulturhistorien. Han essays handler om alt fra teatrets glæder til Sherlock Holmes og kunsten at være dandy.
Christian Thorvald Elling (1901-1974) var en dansk professor, forfatter, kunsthistoriker og arkitekturforsker. Italiensk barokarkitektur var Christian Ellings primære forskningsområde, og i løbet af sit liv foretog han talrige lange rejser til Italien. Christian Elling udgav over 40 bøger om blandt andet italiensk kulturhistorie, klassisk litteratur, dansk kulturhistorie og danske herregårde.