Det syvende æg Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Det syvende æg af Anders Westenholz

Bogreolen.dk


Det syvende æg


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“ENHVER, DER HAR SET HAM UNDER MUTATION, MÅ HAN AF HENSYN TIL EDEN RYDDE AF VEJEN.Hun skreg.ENHVER, DER HAR SET, MÅ HAN AF HENSYN RYDDE.Skrigende.(Hun skreg, fordi hun havde åbnet døren ind til telefonboxen, netop som jeg var under mutation… Havde åbnet døren til telefon netop som under mutation til SPLAT-MAN.)”Anders Westenholz‘ “Det syvende æg” er en syret parafrase over supermanhistorien skrevet som stream of consciousness.Anders Westenholz (1936-2010) var en dansk psykolog og forfatter, der skrev en lang række bøger inden for så forskellige genrer som børnebøger, fantasy for voksne, faglitteratur, litteraturkritik og biografier. Anders Westenholz er bredt anerkendt som en stor forfatter og er blevet tildelt Gyldendals Boglegat, Johannes Ewalds Legat og støtte fra Statens Kunstfond.