Det sorte skæg Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Det sorte skæg af Tarek Hussein

Bogreolen.dk


Det sorte skæg


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Bog i Til Tiden-serien.
Forfatter og debatør Tarek Hussein tager fat på de tilsyneladende paradokser imellem et sekulært samfund og en lovreligion. Han skriver om synet på kvinden i islam, om kampen mellem kulturen og religionen. Han angriber de religiøse forkyndere i islam, de såkaldte ”Google-imamer”, og giver konkrete råd til unge muslimer, der føler sig pressede af imamernes krav om medgift, cølibat og renhed i troen.
Det sorte skæg skriver sig lige ind i en af tidens største samfundsdebatter, og Tarek Hussein forsvarer sin egen religiøse praksis og viser, hvordan den er forenelig med at være dansk borger med de rettigheder og pligter, det kræver.