Sladder ved hoffet Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Sladder ved hoffet af Blythe Gifford

Blythe Gifford


Sladder ved hoffet


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Sladder ved hoffet
Da Valerie af Florhams &aelig-gtemand d&oslash-r i kamp, f&oslash-ler hun sig lettet. Nu kan hun endelig leve, som hun selv vil og l&aelig-gge sit voldelige &aelig-gteskab bag sig. Men s&aring- kommer der et kongeligt dekret. Hun skal gifte sig med sir Gil Wolford, en mand hun ikke ved noget om – andet end at han skulle v&aelig-re meget flot.
Gil higer efter at erobre Castilien og komme langt v&aelig-k fra sin plagede fortid. &AElig-gteskab er det sidste, han &oslash-nsker sig. Men en kongelig ordre m&aring- f&oslash-lges og snart er han gift. Det viser sig dog at &aelig-gteskabet med den smukke Valerie, slet ikke bliver som forventet …