Jagthundene Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Jagthundene af Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horst


Jagthundene


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

For 17 år siden ledede William Wisting politiefterforskningen af en af landets mest medieombruste sager, sagen om den forsvundne Cecilia Linde, der blev fundet myrdet. Nu er sagen i søgelyset igen, for det ser ud til, at beviserne, der fældede gerningsmanden var forfalskede. Wisting bliver suspenderet, og medierne lugter blod.
Wisting har brugt sit liv på at jage forbrydere, og nu er han selv den jagede. Han må arbejde i det skjulte for at finde ud af, hvem der i sin tid forfalskede beviserne, og hvad der egentlig skete dengang. Han får hjælp af sin datter, Line, der er journalist, men der er også hjælp at hente fra helt uventet side.
Så forsvinder endnu en ung kvinde. Det bliver starten på et nervepirrende kapløb med tiden.