Daucus Carota Mordet i Svaneke Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Daucus Carota Mordet i Svaneke af Kim Michael Olesen

Kim Michael Olesen


Daucus Carota Mordet i Svaneke


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

En Kjøbenhavner tager til Svaneke med en traumatisk oplevelse i bagagen. Famlende søger han efter oprejsning for den fornedrelse, han har været udsat for, og som har fortæret ham efter hans sidste besøg i byen …
Det viser sig, at de dæmoner, han har kæmpet imod, eksisterer i virkeligheden og ikke kun i hans mareridtsagtige drømmesyn.
Et uhyggeligt fund på havnen i Svaneke ripper op i hans martrende minder, og der dukker flere og flere chokerende detaljer op i han erindring. En lille sort notesbog, der indeholder særdeles belastende notater om en lang række lokale personer, sætter gang i Kjøbenhavnerens ønske om hævn, og han beslutter sig for at igangsætte sin egen undersøgelse, da der for ham at se, er blevet begået en bestialsk forbrydelse.
Men djævlens spind vikler ham ind i den ene farefulde situation efter den anden, og han må kæmpe for at slippe ud af byen med livet og forstanden i behold …