Lægen på øen Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Lægen på øen af Elisabet Og Per Reymers

Elisabet Og Per Reymers


Lægen på øen


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Margareta har fået et vikariat som distriktssygeplejerske. Hun glæder sig til at nyde en sommer i skærgården – også fordi hun har brug for tid til at tænke over sit forhold til Stefan.Der er meget idyllisk på øen, men hun kan ikke forstå, at hendes nabo, Gunnar Dahlmann, er meget afvisende over for hende. Han er læge, men praktiserer ikke – ingen ved hvorfor. Men en dag opdager hun hans henmelighed, og det ændrer alt.
Ann Signe Elisabeth Björkhem (f. 1947) er en svensk forfatter, der har skrevet en lang række romaner under pseudonymet Elisabet og Per Reymers. Hun har desuden oversat romaner af blandt andre Barbara Cartland, Sophie Kinsella, James Redfield og Monica Ali til svensk. Mange af Ann Björkhems romaner er udkommet i romanserien “Vita Serien”.