Høns for sjov. En brugsbog om hønsehold i haven. Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Høns for sjov. En brugsbog om hønsehold i haven. af Lone Andrup


Høns for sjov. En brugsbog om hønsehold i haven.


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Ingen æg smager så godt som æg fra egne høns. Det ved enhver, der har haft en hønsegård. Men hvad indebærer det at have høns? “Høns for sjov” fortæller alt, hvad man skal vide, inden man beslutter sig for at få høns. Hvordan skal hønsehuset være indrettet? Hvad spiser høns? Hvilken type høns skal man anskaffe sig? Bogen fortæller også om hønsenes historie i naturen såvel som i fangenskab.
Lone Andrup er født 1956 i Fredericia. Hun har rejst og arbejdet i Hong Kong og Italien og er uddannet cand.mag. i dramaturgi og italiensk. Lone Andrup har skrevet børnebøger og skuespil og debuterede i 1992 som romanforfatter.