Dunder og Brag under jorden Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Dunder og Brag under jorden af Hans-Eric Hellberg

Hans-Eric Hellberg


Dunder og Brag under jorden


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Første bind i serien om Päivi og Mads fortæller historien om, hvordan de første gang mødte hinanden, hvordan de blev venner, hvordan de besluttede sig for at stifte en hemmelig klub – og om deres allerførste sag, der viste sig at blive noget nær livsfarlig.
Serie om vennerne Päivi og Mads, der beslutter sig for at stifte en hemmelig klub, hvor de sammen opklarer mystiske og livsfarlige opgaver.
Hans-Eric Hellberg (f. 1927) er en svensk forfatter, der har skrevet en lang række børnebøger, hvoraf mange er oversat til dansk.
Hellberg har sat sig som mål at skrive børnebøger, han selv ville have læst, da han var barn. Bøger der handler om rigtige børn, der hverken er modige eller jagter forbryder. De er børn, der står imellem barndommen og voksenlivet, og Hellberg formår at beskrive deres tanker og følelser om livet, døden, kærligheden, venskaberne og ensomheden, så karaktererne bliver levende for læseren.