Du og jeg Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Du og jeg af Herman Bang

Bogreolen.dk


Du og jeg


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Herman Bangs skuespil “Du og jeg” foregår på en ældre barons gods. Hans unge plejedatter, Sophie, er så småt ved at blive forelsket i den unge Emil Berg, men Emil kan mærke, at noget derhjemme ikke er, som det skal være. Trods Sophies benægtelse lader det for ham til, at den gamle baron er jaloux på den opmærksomhed, Sophie viser Emil, og han forsøger at holde de to unge fra hinanden.
Herman Bang (1857-1912) var en dansk kritiker, forfatter og journalist. I 1880 brød han igennem med romanen “Håbløse slægter”, og siden blev det til en lang række værker inden for forskellige genrer. Herman Bang er kendt for sin impressionistiske skrivestil og var en af hovedkræfterne bag det moderne gennembrud i dansk litt