Coco Chanel Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Coco Chanel af Isabel Sánchez Vegara

Isabel Sánchez Vegara


Coco Chanel


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I den nye bogserie “Små mennesker, store drømme” kan du lære de mest fantastiske mennesker at kende – fra kunstnere og musikere til designere og videnskabsfolk. Alle begyndte de som et barn med en drøm og endte med at opnå det mest utrolige. Den anden bog i serien handler om det internationale modeikon Coco Chanel. Coco var en lille pige, da hendes mor døde. Hun måtte tilbringe en stor del af sin barndom på et børnehjem, hvor hun lærte at bruge nål og tråd. Det blev starten på et spændende liv, hvor hun nåede at være kabaretsangerinde, syerske og hattemager, inden hun blev en af de mest berømte modedesignere, verden har set. Efter den spændende fortælling om Cocos liv er der en kort sektion med fakta og fotos.