Turen til Norge 2: Bag lukkede dГёre Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Turen til Norge 2: Bag lukkede dГёre af Terje Nordberg

Terje Nordberg


Turen til Norge 2: Bag lukkede dГёre


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Bag lukkede dГёre” er andet bind i serien om en skoleklasses skiferie til Norge anfГёrt af deres lГ¦rer, Steinar, der er helt overbevist om, at bГёrn har godt af at leve af knГ¦kbrГёd, sove med en sten som hovedpude og sГҐdan for alvor komme i kontakt med naturen … og det skal da ogsГҐ vise sig at blive en tur, som ingen af dem kommer til at glemme. Hyttens ejer er en sГ¦r snegl, og hvad er der med hyttens aflГҐste dГёr?
“Turen til Norge” er en tredelt serie om en gruppe danske skolebГёrns oplevelser pГҐ en uges skitur til Norge med deres norske skolelГ¦rer, Steinar. Trilogien bestГҐr af fГёlgende bind: “Over alle bjerge”, “Bag lukkede dГёre” og “I snekongens rige”.
Forfatteren Terje Nordberg (f. 1947) er oprindeligt fГёdt i Norge, men har boet i Danmark siden 1969. Han har udgivet bГҐde skГёn- og faglitteratur og desuden vГ¦ret tilknyttet flere aviser. Som freelanceskribent har han isГ¦r skrevet om motion og livsstil, hvilket blandt andet har resulteret i bogen “Livet i lГёb” fra 2012. Udover sine romaner og novellesamlinger for voksne, hvoriblandt “Pausefiskepasseren” (2015) bГёr nГ¦vnes, har Nordberg udgivet bГҐde prosa og drama rettet mod bГёrn pГҐ mellemtrinnet i de danske folkeskoler.