Warcross (1) Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Warcross (1) af Marie Lu

Marie Lu


Warcross (1)


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

For de millioner, der logger ind hver dag, er Warcross ikke bare et spil – det er en livsstil. Nogle foretrækker Warcross’ virtual reality frem for virkeligheden, mens andre bare håber på at tjene penge. Teenage-hackeren Emika Chen arbejder som dusørjæger og opsporer folk, som spiller ulovligt. Da hun en dag hacker sig ind i Warcross-verdensmesterskabet bliver hun ved en fejl en del af handlingen – og mediernes yndling.
Emika tror, at hun vil blive anholdt, men i stedet kontaktes hun af spillets skaber, den unge milliardær Hideo Tanaka, som giver hende et uimodståeligt tilbud: Hun skal være spion i årets turnering. Emika haster til Tokyo og kastes ind i en afsindig verden af penge og berømmelse. Men snart opdager hun, at hun er del af et uhyggeligt plot, som har enorme konsekvenser for hele Warcross-imperiet.
– FØRSTE BOG AF TO –
“Sjove karakterer, et vildt og tempofyldt plot og et godt gammeldags twist til slut – Warcross er den blockbuster, du savner.” – thebooksmugglers.com
“Årets bedste bog.” – broadwayworld.com
“Uanset din alder eller hvilke genrer, du normalt læser – DEN ER FANTASTISK.” – apagewithaview.com
“Som en rutsjebanetur.” – Sam, Goodreads