Kvæleren vender tilbage Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Kvæleren vender tilbage af Finn Zinklar

Bogreolen.dk


Kvæleren vender tilbage


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

En uhyggelig mand listede rundt i kvarteret og brød ind hos enlige kvinder. Tog kvælertag på dem med iskolde hænder – og nu er turen måske kommet til hende?Denne novelle har tidligere været bragt i Ugebladet Hjemme, 1983
Finn Zinklar (1923-2010) var uddannet korrespondent og arbejdede som regnskabsmedarbejder. I perioden 1949-1994 skrev han desuden ugebladsnoveller. I denne periode skrev Finn Zinklar over 100 noveller, hvoraf langt de fleste var kriminalhistorier, der blev udgivet i ugebladet Hjemmet.
Finn Zinklar testamenterede sin arv til en fond i sit eget navn. Fonden uddeler hvert år Zinklar-prisen, der gives til en dansk eller udenlandsk forfatter, der på fremmeste vis har gjort sig gældende inden for novellegenren.