Den store gevinst Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Den store gevinst af Shirley Carroll

Shirley Carroll


Den store gevinst


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Den flotte sportsagent Mark Roberts bliver pludselig sendt af sted til en lille by i midtvesten – og han kan ikke tage hjem igen, før han har skrevet kontrakt med den talentfulde Kelly Burnham. Mark regner med, at det vil være den rene barneleg, indtil han møder den talentfulde, professionelle bowlingspiller. Hun er ikke den naive, lille bondepige, han har anset hende for at være – og pludselig er han slet ikke så ivrig efter at tage tilbage til Los Angeles …Shirley Carroll er en amerikansk romanceforfatter, der blandt andet har udgivet “Simple Pleasures” (1998), “Opposites Attract” (1998) og “The Big Time” (1999), der blev oversat til dansk og udgivet i 2005 under titlen “Den store gevinst” som en del af romanceserien Juvelen.
Juvelen er en serie fyldt med historier om kærlighed, romantik, spænding og lidenskab.