1-0 til Danmark – EM 1996 Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

1-0 til Danmark - EM 1996 af Michael Ørtz Christiansen

Michael Ørtz Christiansen


1-0 til Danmark – EM 1996


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Landsholdet skal forsøge at gøre det umulige: Forsvare EM-titlen. Og de tror på det, men en flok hovne kroater står i vejen. Gæster: Henrik Larsen og Allan Poulsen.Musik credit: &lt-a href=&quot-http://www.freemusicarchive.org&quot-&gt-www.freemusicarchive.org&lt-/a&gt-
Hvorfor tog Peter Schmeichel ikke Rivaldos skud i 1998? Hvilken senere minister spillede om et øldepot i Mexico i 1986? Og hvordan fik Store Larsen en hollandsk verdensstjerne til at grine, efter han lige havde sparket ham ud af EM i 1992? Journalisterne Morten Olsen og Michael Ørtz Christiansen tager et nostalgisk tilbageblik på alle de EM- og VM-slutrunder, det danske landshold har været med til. De zoomer ind på resultaterne, fortæller anekdoter fra landsholdslejren og tager dig med på en historisk fodboldrejse startende i 1964. Alt sammen med hjælp fra en række af de personer, der har oplevet slutrunder fra tætteste hold, heriblandt en massør, der har været med til samtlige slutrunder siden 1984, en person, der har været med som både spiller og træner, og en person, der har været til fem slutrunder som spiller.