Verdens skygge Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Verdens skygge af Nir Baram

Nir Baram


Verdens skygge


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

En verdensomspændende demonstration skabt af unge idealister, en ambitiøs finansstjerne, som mister kontrollen på vej mod toppen, og en amerikansk konsulentvirksomhed, der driver lyssky kampagner i Bolivia, Congo og USA. Det er tre forskellige magtpositioner, som Nir Baram væver mesterligt sammen i Verdens skygge.
Verdens skygge skildrer krydsfeltet mellem personligt ansvar og idealistiske håb om en bedre verden. Romanen strækker sig fra 80’erne til i dag og stiller undervejs spørgsmålet: Kan vores komplekse forhold til idealisme og håb og vores uudgrundelige fascination af penge og magt føre til andet end et økonomisk og socialt kollaps?
Verdens skygge er en tankevækkende roman, der belyser de mørke sider af vores verden i dag.