Dødens hasard Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Dødens hasard af Carl Bjerredahl

Bogreolen.dk


Dødens hasard


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Pilot og privatdetektiv Mike Faraday ser frem til en stille og rolig flyvetur over Atlanten til New York, men som så ofte før går det slet ikke, som han har planlagt. Det går op for ham, da en høj smilende mand kommer ind i cockpittet med en maskinpistol.Mike Faraday må tage hatten af for manden. Det er et veludført kup. Det stopper ham imidlertid ikke i at forfølge ham verden over for at fange ham. Men hver gang, Mike tror han har opsporet ham, finder han blot et lig.
Carl Bjerredahl er en dansk forfatter, der står bag en lang række krimier og spændingsromaner. Hans første roman, “Hvid dronning”, vandt prisen som Skandinaviens bedste, da han kun var 22 år gammel. Carl Bjerredahl har både skrevet under sit eget navn og under pseudonymet Charles Valley.