Det ubekendte Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Det ubekendte af Henrik Anker Vej Sørensen

Henrik Anker Vej Sørensen


Det ubekendte


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Kvinden med det lange lyse hår og hende med det lange mørke hår dukker op i hans liv på de særeste tidspunkter. Tidspunkter hvor han er gået på en af de mange opdagelser, for at udforske de gamle huse, og byens stemninger i og omkring Randers.Hvad vil de ham, hvorfor ændre byen sig, lyset sig, stemningen sig, og de folk han møder ? og hvem er Frejo og Horik ?Mens han begiver sig på opdagelser, drevet af nysgerrighed på egen eksistens og fascinationen for historiske steder, trækker historien tråde tilbage til vikingetiden, og barndommen på Djursland.”Jeg har så svært ved at kende forskel på virkeligheden og drømme. Mine drømme er så forbandede virkelige med lyde, farver og lugte. De er så virkelige, at jeg ikke kan kende forskel på mine drømme, og resten- det virkelige liv.”