Et sekund fra døden Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Et sekund fra døden af Carl Bjerredahl

Bogreolen.dk


Et sekund fra døden


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Privatdetektiv Mike Faraday ligger på et hotelværelse i London sammen med en dejlig rødhåret pige, da han klokken tre om natten modtager en opringning fra en bekendt i Los Angeles. Der er ikke noget, Faraday trænger mere til end en ny sag, så da Bertie siger, at han har en opgave til ham, som han ikke kan fortælle om i telefonen, hopper Faraday om bord på det første det bedste fly til Staterne. Da han ankommer til Los Angeles, er der fuld drøn på helt fra starten. Kedsomheden er forbi – og det er freden også!
Carl Bjerredahl er en dansk forfatter, der står bag en lang række krimier og spændingsromaner. Hans første roman, “Hvid dronning”, vandt prisen som Skandinaviens bedste, da han kun var 22 år gammel. Carl Bjerredahl har både skrevet under sit eget navn og under pseudonymet Charles Valley.