Alt hvad der jager min sjæl Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Alt hvad der jager min sjæl af Frode Jakobsen

Frode Jakobsen


Alt hvad der jager min sjæl


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I andet bind af sine erindringer fortæller Frode Jakobsen om tiden på Viborg Katedralskole efterfulgt af årene på universitetet i 1930’erne, der sammen med rejser til blandt andet Tyskland, Italien og England dannede fundamentet for Jakobsens holdninger såvel under som efter 2. verdenskrig.Frode Jakobsen (1907-1997), dansk politiker, modstandsleder og forfatter. Medstifter af foreningen Dansk Studiering, som i 1943 blev omdannet til en illegal organisation, der spillede en stor rolle i modstandsbevægelsen under anden verdenskrig. I 1945 blev han valgt for Socialdemokratiet, hvor han var MF indtil 1973. Jakobsen har desuden udgivet en række bøger, der fortæller om hans erindringer og erfaringer fra sine mange år i politik
Frode Jakobsen var dansk politiker, samfundsdebattør, modstandsleder og forfatter. I en række værker har han nedskrevet sine erindringer fra et begivenhedsrigt politisk århundrede, hvor Jakobsen som regel enten har fulgt med eller spillet en aktiv rolle.