Skytten fortæller Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Skytten fortæller af Aage Weitemeyer

Aage Weitemeyer


Skytten fortæller


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Nede i en dal, der hvor SusГҐen lГёber ud i Tjustrup SГё, ligger et gammelt hus omgivet af gamle jГ¦ttestuer og gravhГёje, der nu stГҐr som et smukt minde om de allerfГёrste jГ¦gere i vort land, mГ¦nd, hvis eneste erhverv var jagt. Frie og ubundne var de, uden jagtkort, begrГ¦nsede arealer og andre hГ¦mninger, og med masser af vildt overalt.”Den erfarne jГ¦ger Aage Weitemeyer fortГ¦ller om en skyttes hverdag i midten af 1900-tallet. Samtidig filosoferer han over, hvordan livet som jГ¦ger, den danske natur og livet pГҐ et gods har Г¦ndret sig gennem tiderne. Bogen bugner af kГ¦rlighed til naturen og spГ¦ndende anekdoter fra en skyttes begivenhedsrige liv.
Aage Weitemeyer (f. 1911) var en dansk jæger og forfatter i midten af det tyvende århundrede skrev Aage Weitemeyer en lang række bøger om jagt, hvori han både beskæftiger sig med de rent praktiske sider af de forskellige former for jagt og med problemstillinger omkring blandt andet krybskytteri.