Romanen om Bahrâm Tschôbîn. Et rekonstruktionsforsøg Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Romanen om Bahrâm Tschôb&#238-n. Et rekonstruktionsforsøg af Arthur Christensen

Arthur Christensen


Romanen om Bahrâm Tschôbîn. Et rekonstruktionsforsøg


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Arthur Christensens roman foregår i oldtidens Iran, da den zarathustriske religion endnu dominerede regionen. Han tegner et portræt af den zarathustriske kriger Bahrâm Tschôbîn, en mand af ubetvingelig energi, som selv i fornedrelse og landflygtighed nægter at opgive sine højtflyvende planer for sit rige.Arthur Christensen viede hele sit liv til at forske i iransk filologi, og i “Romanen om Bahrâm Tschôbîn” kombinerer han sin spændende viden om iransk kulturhistorie med store sine fortællerevner.
Arthur Christensen (1875-1945) var en dansk forfatter, journalist og professor i iransk filologi. I løbet af sit liv foretog Arthur Christensen flere rejser til den islamiske orient, hvor han studerede kultur, talesprog og folkepsykologi. Mange af Arthur Christensens bøger er blevet oversat til fremmedsprog, og han anses som en af Danmarks største forskere inden for den islamiske orientalisme.