En retsmediciner fortæller Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

En retsmediciner fortæller af Jørgen Lange Thomsen

Jørgen Lange Thomsen


En retsmediciner fortæller


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Retsmedicin er kendt fra både bøger og film – og ikke overraskende er det ofte et forvrænget billede, der viderebringes. I En retsmediciner fortæller tager en af Danmarks førende eksperter, Jørgen Lange Thomsen, læseren om bag facaden. Bogen giver et både barskt og realistisk billede af retsmedicinerens hverdag. En hverdag fyldt med død, tortur og ødlæggelse.
Jørgen Lange Thomsen har som medlem af Amnesty Internationals lægegruppe rejst over det meste af verden, bl.a. Kenya, Cambodia, El Salvador, Kosovo og Nepal – og via centeret for international retsmedicinsk assistance blev forfatteren endvidere inviteret til New York efter terrorangrebet den 11. september 2001.
Bogen udkom oprindeligt i 2002 på forlaget Forum.