Detektivklubben pГҐ arbejde Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Detektivklubben pГҐ arbejde af Viggo Madsen

Viggo Madsen


Detektivklubben pГҐ arbejde


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Jonnys far er en berГёmt amerikansk videnskabsmand, der netop har fuldendt opfindelsen af et nyt brГ¦ndstof, da han en dag pludselig forsvinder. Politiet gГёr ingenting, sГҐ Detektivklubben tager sagen i egen hГҐnd, for de mistГ¦nker, at mafiaen pГҐ en eller anden mГҐde er indblandet.Den danske forfatter Viggo Madsen (f. 1943) er uddannet bibliotekar og arbejdede pГҐ Vollsmose Bibliotek i Odense fra 1973 og frem til sin pension i 2003. Viggo Madsen debuterede med romanen “Brandmand pГҐ to hjul” i 1966 og har efterfГёlgende udgivet adskillige digtsamlinger, flere romaner og en rГ¦kke bГёrnebГёger – heriblandt serien om Detektivklubben. Han modtog Emil Aarestrup Medaljen i 2000 og har gennem sin forfatterkarriere flere gange modtaget legater fra blandt andet Statens Kunstfond, hvorfra han i 2009 desuden modtog legatet Livsvarig ydelse, der siden 2014 har gГҐet under navnet HГ¦dersydelse.
Viggo Madsens bГёrnebogsserie “Detektivklubben” fГёlger over 8 bind en gruppe unge mennesker i deres jagt pГҐ at opklare den ene spГ¦ndende sag efter den anden.