Den danske sommer. En fortælling om en ferie Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Den danske sommer. En fortælling om en ferie af Holger Rützebeck

Holger RГјtzebeck


Den danske sommer. En fortælling om en ferie


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Det hele begyndte en varm eftermiddag en sommer i slutningen af 1800-tallet. SГёskendeparret Mary pГҐ ni og Thorvald pГҐ elleve har netop pГҐbegyndt deres sommerferie, men dette ГҐr er der noget ganske sГ¦rligt i vente for de to kГёbenhavnerbГёrn. For den nГ¦ste dag skal de begge ud til en anden familie, der bor pГҐ landet. Ud til hГёns og marker og mГёllevinger og frisk luft … hvis de da kan opfГёre sig ordentligt sГҐ lГ¦nge.Den danske forfatter Holger RГјtzebeck (1867-1937) fik sin litterГ¦re debut med udgivelsen er teksterne “Den danske sommer” i 1902. I de efterfГёlgende ГҐr udgav RГјtzebeck flere andre tekster, fГёr han i 1905 fik sin romandebut med bogen “VГҐbenhvile”. Herefter fulgte bГҐde et halvt dusin romaner, bГёrnebogen “Espen Offer” (1930) og en bog om Johannes Ewald under titlen “HГёjen ved Øresund. En fortГ¦lling om Johannes Ewald” (1912).