Snedronningen. En dramatisering af H.C. Andersens eventyr Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Snedronningen. En dramatisering af H.C. Andersens eventyr af Lone Andrup

Bogreolen.dk


Snedronningen. En dramatisering af H.C. Andersens eventyr


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Snedronningen, ja. Hun flyver der, hvor de sværmer tættest. Hun er størst af dem alle, og aldrig bliver hun stille på jorden, men flyver igen op i den sorte sky. I vinternætterne flyver hun gennem byens gader og kigger ind ad vinduerne, og så kommer man til at fryse så underligt, ligesom blomsterne…””Snedronningen” er et af H.C. Andersens mest kendte og elskede eventyr. Eventyret følger den lille pige Gerda, der begiver sig ud på en lang og farlig rejse for at redde sin ven Kay fra den onde snedronning. Lone Andrup vækker eventyret til live med sin dramatisering af “Snedronningen” og gør det tilgængeligt for alle.
Lone Andrup er født 1956 i Fredericia. Hun har rejst og arbejdet i Hong Kong og Italien og er uddannet cand.mag. i dramaturgi og italiensk. Lone Andrup har skrevet børnebøger og skuespil og debuterede i 1992 som romanforfatter.