Maaneskinsonatens Mysterium Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Maaneskinsonatens Mysterium af Willy Corsari

Bogreolen.dk


Maaneskinsonatens Mysterium


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Kriminalassistent Lund kan bruge flere timer på at klage over, at der aldrig bliver begået nogen spændende forbrydelser i hans lille by – og hvorfor skulle han ikke bruge timevis på klageri, når han ikke behøver bruge tid på at opklare forbrydelser? En aften bliver kedsomheden imidlertid afbrudt, da en tjenestepige kommer løbende ind på stationen helt ude af sig selv. Hun har hørt skud fra sit herskabs hus og lige bagefter klaverspil fra samme værelse. Er der sket et mord i den fine familie? Og hvilken morder kan finde på at sætte sig til at spille klaver i mordværelse umiddelbart bagefter? Det lader til, at Lund endelig har fået det spektakulære mord, han har drømt om at opklare… men er det mon også til at opklare?
Willy Corsari (1897-1998) var en belgisk forfatter. Hun fik sin litterære debut i 1927 og udgav siden adskillige romaner helt frem til starten af 1970‘erne. Flere af Willy Corsaris romaner blev oversat til dansk, heriblandt “Illusion” fra 1953.