Kurt Danners bedrifter: Den store revolution Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Kurt Danners bedrifter: Den store revolution af Peter Anker

Bogreolen.dk


Kurt Danners bedrifter: Den store revolution


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

General Lopez har valgt dagen efter Mexicos store festdag til at stable en revolution på benene. Det skal efter hans mening være den største revolution i landets historie, men samtidig den, der koster færrest menneskeliv. Det vigtigste for generalen er, at præsidenten bliver taget til fange. Præsidenten er nemlig de fattiges ven, og hvis han får lov at blive siddende, er det snart ikke til at være rig i det land, der ellers har været de fattiges helvede og de riges paradis …NB! Serien “Kurt Danners bedrifter” er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med “Den stjålne undervandsbåd” og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957.
Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.