Gråpeter Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Gråpeter af Jesper Ewald

Jesper Ewald


Gråpeter


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Historien om Gråpeter er historien om en lille kat, der bliver født i landlige omgivelser på en gammel bondegård. Herfra tager han springet ud i livet, hvor han møder både medgang og modgang.Selvom det ikke altid ser helt lyst ud for den eventyrlystne kat, opgiver han aldrig håbet om at finde en kærlig familie, der vil tage ham til sig.Jesper Ewald (1893-1969), dansk journalist og forfatter. Droppede ud af medicinstudiet for i stedet at leve som journalist, oversætter og korrekturlæser. Arbejdede for flere aviser og magasiner, indtil han fik sin litterære debut i 1919 med en biografi om den amerikanske forfatter Jack London. Efterfølgende udgav Ewald både romaner, fortællinger og rejsebeskrivelser.