Eventyr fortalt for børn – KOMPLET ny samling Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Eventyr fortalt for børn - KOMPLET ny samling af H.C. Andersen

H.C. Andersen


Eventyr fortalt for børn – KOMPLET ny samling


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Eventyr fortalt for børn er en samling af H.C. Andersen fantastiske fortællinger. H.C. Andersen udgav samlingen første gang i årene 1838-1841 under titlen ”Eventyr fortalte for Børn – Ny samling” fordelt over tre hæfter. Disse eventyr er siden blevet en del af den danske kultur med klassikere som Ole Lukøje, Den flyvende kuffert og Svinedrengen.
Victoria Jensen har i denne version nænsomt bearbejdet eventyrene, så stavemåder er opdateret til moderne dansk. Sætningsopbygninger og formuleringer følger naturligvis den oprindelige udgave for at bevare H.C. Andersens skønne rytmiske sprog.
Eventyr fortalt for børn indeholder 10 klassiske H.C. Andersen eventyr:
• Storkene
• Gåseurten
• Ole Lukøje
• Boghveden
• Rosenalfen
• Svinedrengen
• De vilde svaner
• Paradisets have
• Den flyvende kuffert
• Den standhaftige tinsoldat