Mord 2.0 Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Mord 2.0 af Karsten Bengtsson

Karsten Bengtsson


Mord 2.0


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

En ung litteraturstuderende, Kirsten Blomsted, findes myrdet i sin lejlighed p sterbro. Opklaringsarbejdet har trde ind i online-verdenen, idet den myrdede var aktiv p det grafisk avancerede datingsite Life 2.0 (hvor cybersex er muligt!). Her har hun indledt et forhold til en person, der kalder sig for ‘Goethe’. I Life 2.0 er ingen imidlertid dem, de giver sig ud for at vre – og slet ikke dem, de er i virkeligheden. Men – nr alt kommer til alt – hvem er vi s i virkeligheden? Denne filosofiske gde forsger kriminalkommissr Kurt Wisom at lse. Undervejs i opklaringsarbejdet mder Wisom en gal virtuel hund ved navn Mefisto, en nudist i cyberspace, Nude56, samt to nye kollegaer – den arabiske tolk Kamal, samt den unge reprsentant for det sociale medie Come2Me, Liv Henderson. Opklaringsarbejdet bliver – i bogstaveligste forstand – et kaplb med tiden. Men de store sprgsml er og bliver: Hvem er ‘Goethe’? Og – frem for alt – hvem myrdede Kirsten Blomsted? Mord 2.0 er en spndingsroman i nordic light genren – fortalt i 3.524 ‘tweets’ – tidens ordknappe sprog.