Kong Atlon af regnbuen Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Kong Atlon af regnbuen af Claus Bork

Claus Bork


Kong Atlon af regnbuen


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Jesper, Janne og Mikkel kæmper fortsat for at befri Aimons indbyggere fra det onde uhyre Horogs tyranni, men kampen synes til tider håbløs. Så melder en ny allieret sig på banen. Kong Atlon af regnbuen tilbyder sine regnbuekrigere og måske er det det, der skal til for at vinde krigen, så børnene igen kan vende tilbage til Jorden.”Kong Atlon af regnbuen” er tredje og sidste del i Claus Borks trilogi “Regnbuebøgerne”.Den danske forfatter Claus Bork har udgivet et væld af voksen- og ungdomsbøger. Han debuterede i 1986 med trilogien “Regnbuebøgerne”, og sidenhen har han startet sit eget forlag, Forlaget Sorte Sigurd, hvor han har udgivet en lang række bøger.