Spionen på Koldinghus Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Spionen på Koldinghus af Erik Volmer Jensen

Erik Volmer Jensen


Spionen på Koldinghus


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Fæstningen Breitenburg i Holsten forsvares for Danmark af den skotske oberst Dunbar, men Wallensteins tropper er godt i gang med at belejre fæstningen.Derfor bliver der sendt en rytter af sted til Christian 4. med en besked om obersten og hans troppers snarlige undergang.Den danske Kaspar Klinge bliver udvalgt til opgaven og må grueligt meget igennem, før han ankommer til Kolding. Her har man allerede hørt rygter om forholdene i Holsten, og frygten blander sig hurtigt med vrede.Efter Kaspar endelig er nået frem til kongen, bliver han hurtigt sendt ud på endnu en farefuld mission.Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.Den danske forfatter Erik Volmer Jensen (1912-1993) fik sin litterære bogdebut i 1941 med værket “I junglens dyb”, der blev udgivet under pseudonymet Martin South. Han udgav herefter et væld af spændende bøger, der ofte er hensat til fjerne egne og tider. Erik Volmer Jensen har blandt andet udgivet titlerne “Den sorte død” (1943), “Det blodige kup” (1943) og “Det lyner over Kattegat” (1942). Flere af bøgerne blev udgivet under forskellige pseudonymer.