Mellem os Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Mellem os af Kirsten Mejlhede Krog

Kirsten Mejlhede Krog


Mellem os


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Da Karin er 13, skal hun på sommerferie hos sin morfar på Fanø. Det er dejligt at være ved stranden og hygge sig langt væk fra byen, men al ferieidyllen bliver til et mareridt, da morfaren begynder at gøre seksuelle tilnærmelser.”Mellem os” efterfølges af “Knus mig hårdt”. Begge bøger kan læses uafhængigt af hinanden. Bogen indeholder et efterskrift om incest.
Den danske forfatter Kirsten Mejlhede Krog (f. 1925) er uddannet sygeplejerske med speciale i børnepsykiatri. Kirsten Mejlhede Krog har skrevet en lang række børne- og ungdomsbøger, hvoraf mange sætter fokus på børn, der på den ene eller den anden måde har det svært. På den måde hjælper Kirsten Melhede Krogs bøger med at bryde tabuer om for eksempel spiseforstyrrelser, udviklingshæmmede børn, mobning og psykiske lidelser hos børn.