Liselotte og de andre Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Liselotte og de andre af Hans Peterson

Hans Peterson


Liselotte og de andre


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Liselotte og de andre” fortæller underholdene historier om den fantasifulde Liselotte, der sjældent keder sig. Liselotte er netop startet på en ny skole, og vi hører om alle hendes nye oplevelser. Vi hører blandt andet om hendes venner og om hendes lillesøster, og så bliver Liselotte hestepasser.
Underholdende og finurlige historier om Liselotte, der har masser af fantasi og kommer ud for en masse sjove eventyr.
Hans Peterson (f. 1922) er en svensk forfatter, som har skrevet over 180 bøger inden for forskellige genrer af børne- og ungdomsbøger. Hans Peterson har vundet mange priser for sine bøger, som er blevet oversat til flere forskellige sprog.