Hjerter på spil/En solstråle i mørket Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Hjerter på spil/En solstråle i mørket af Myrna Mackenzie

Myrna Mackenzie


Hjerter på spil/En solstråle i mørket


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Hjerter p&aring- spil
Den tidligere racerk&oslash-rer Brandon Stone vil g&oslash-re alt for at f&aring- fingre i Angel McKenzies bilfabrik, som deres bedstef&aelig-dre grundlagde sammen, inden en familiefejde satte en stopper for deres venskab.
Men den sky Angel McKenzie n&aelig-gter at s&aelig-lge, selvom &oslash-konomien skranter.
Til geng&aelig-ld er hun knap s&aring- standhaftig, da Brandon Stone inviterer hende p&aring- den ene date efter den anden. Men er han kun ude p&aring- at sno hende om sin lillefinger, eller t&oslash-r hun lytte til sit hjerte?
En solstr&aring-le i mørket
Det er almindeligt kendt i Larkville, at &rdquo-nej&rdquo- er stort set det eneste, cowboy Holt Calhouns ordforr&aring-d best&aring-r af siden han blev skilt. Men Kathryn Ellis, der snart bliver enlig mor, accepterer ikke et nej. Hun har brug for Holts indflydelse. Han er en del af byens mest magtfulde familier, og han skal hj&aelig-lpe hende med at redde byens l&aelig-gepraksis, inden hun skal f&oslash-de sit barn!
Men barnet bliver f&oslash-dt f&oslash-r planlagt, og Kathryns str&aring-lende &oslash-jne og hjertesmeltende smil g&oslash-r det umuligt for Holt blot at vende hende ryggen.