Fancy og andre dyr Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Fancy og andre dyr af Robert Zola Christensen

Robert Zola Christensen


Fancy og andre dyr


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Bogen rummer en række tilsyneladende forskellige og dog på mærkelig vis indbyrdes forbundne fortællinger.
Mens vi bl.a. hører om to småforbryderes komiske og fejlslagne forsøg på at bryde ind i en gammel kærestes hus, en makaber julefrokostspøg i de underjordiske gange under Københavns postterminal og en opadstræbende it-eksperts møde med både alzheimer light og en coladrikkende sygeplejerske ved navn Irmgard, snor der sig en tråd igennem fortællingerne – en tråd, der umærkeligt forvandler sig til en antændt lunte under de tilsyneladende fade og hverdagsagtige begivenheder.
Fancy og andre dyr udkom oprindeligt i 2003 pГҐ forlaget Borgen.