Den gale Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Den gale af Bent Hendel

Ellen Hendel


Den gale


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Aksel bliver opsøgt af sin gamle skolekammerat Jens på sit advokatkontor. Men der er ikke tale om et hyggebesøg. Jens er stukket af fra fængslet og trygler nu Aksel om at finde ham et skjulested for weekenden! I den tid vil han nå at få kontakt med sin kone og arrangere den videre flugtplan. Aksel får medlidenhed med ham og går ind på at hjælpe. Det får fatale konsekvenser for dem begge …Forfatterparret Bent Hendel (f. 1929) og Ellen Hendel (f. 1928) har sammen skrevet en lang række krimier. Bent Hendel fik som den første sin forfatterdebut med krimien “Bliv hvor du er – og gem dig godt” (1972). To år senere udgav Ellen Hendel sin debutroman, der samtidig var et samarbejde med Bent Hendel: “En kniv i ryggen” (1974).