Søde komplikationer Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Søde komplikationer af Louise Allen

Louise Allen


Søde komplikationer


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Søde komplikationer
Det er usandsynligt, at kedsommeligt udseende, halte Ellie Lytton nogensinde vil blive gift. Hun har v&aelig-nnet sig til at fungere som husholderske for sin broder. Indtil den arrogante greve af Hainford ankommer med chokerende nyheder. Hendes stedbroder er blevet dr&aelig-bt!
Ellie mener, at greven er ansvarlig for hendes d&aring-rlige situation, og at det derfor er hans pligt at eskortere hende p&aring- hendes rejse til sit nye hjem. Men snart m&aring- Blake k&aelig-mpe imod en u&oslash-nsket tiltr&aelig-kning til sin stridbare rejsef&aelig-lle. Men da hun f&aring-r brug for beskyttelse, beslutter han sig for at hj&aelig-lpe hende, ved at g&oslash-re Ellie til sin grevinde!