Gotvars Hævn Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Gotvars Hævn af Erik Volmer Jensen

Erik Volmer Jensen


Gotvars Hævn


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I vikingetidens Danmark var vold, drab og voldtægt en del af hverdagen for landets mest magtfulde mænd – i hvert fald hvis de gerne ville blive ved magten.Men pludselig dukker en fremmed op. En mand, der bruger helt andre midler til at opnå det, han ønsker, og skaffe sig selv den magt, som så mange begærer.Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.Den danske forfatter Erik Volmer Jensen (1912-1993) fik sin litterære bogdebut i 1941 med værket “I junglens dyb”, der blev udgivet under pseudonymet Martin South. Han udgav herefter et væld af spændende bøger, der ofte er hensat til fjerne egne og tider. Erik Volmer Jensen har blandt andet udgivet titlerne “Den sorte død” (1943), “Det blodige kup” (1943) og “Det lyner over Kattegat” (1942). Flere af bøgerne blev udgivet under forskellige pseudonymer.