Døgnværk Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Døgnværk af Carl Ewald

Carl Ewald


Døgnværk


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Hr. dr.phil. Edvard Brandes!For tre år siden opfordrede De mig til at skrive i Politiken. Noget af det, jeg skrev, udgiver jeg nu, fordi det er en del af min produktion og efter min egen mening ikke den ringeste.Jeg gik aldrig Politikens ærinde og Politiken aldrig mit. De gav mig lov til at skrive, som jeg havde lyst, og derfor skylder jeg Dem den største tak, så sandt det er det største gode for en skribent.””Døgnværk” er Carl Ewalds samling af fabler, små historier, artikler samt åbne breve til Kejser Wilhelm og August Strindberg.Forfatteren og journalisten Carl Ewald (1856-1908) havde en omfangsrig produktion, der strakte sig fra ironiske artikler i Politiken over debatterende samtidsromaner og historiske romaner til eventyr. Carl Ewald er også kendt for sin oversættelse af brødrene Grimms eventyr.