Den gådefulde italiener/Aktivisten og millionæren Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Den gådefulde italiener/Aktivisten og millionæren af Nicola Marsh

Nicola Marsh


Den gådefulde italiener/Aktivisten og millionæren


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Den g&aring-defulde italiener
Da filmstjernen Javier Russo rejser tilbage til den lille &oslash- i Middelhavet, hvor han holdt ferie som barn, for at tage sit liv op til revision, har han ikke taget h&oslash-jde for, at tv-v&aelig-rten Portia Marlowe har f&aring-et n&oslash-jagtig samme id&eacute-. Sk&aelig-bnen vil, at de ender under samme tag, og selvom de ih&aelig-rdigt fors&oslash-ger at holde hinanden ud i strakt arm, bliver det sv&aelig-rere og sv&aelig-rere at ignorere den eksplosive kemi.
Aktivisten og millionæren
Gemma k&aelig-mper, for det hun tror p&aring-. Hendes lokale strand er truet af et stort byggeprojekt, s&aring- hun har l&aelig-nket sig i en dramatisk protest mod million&aelig-ren Rory Devlin! Som et opsigtsv&aelig-kkende stunt, er det uvurderligt? Men Gemma bliver distraheret af sin ubelejlige tiltr&aelig-kning overfor Bossen selv! L&aelig-kker, rig og hensynsl&oslash-st kynisk, denne karrierehaj er alt Gemma har svoret at undg&aring-.