De skjulte dæmoner 6: Dæmonprinsen Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

De skjulte dæmoner 6: Dæmonprinsen af Nicole Boyle Rødtnes

Nicole Boyle Rødtnes


De skjulte dæmoner 6: Dæmonprinsen


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Ude i fællesrummet har børnene sluppet legetøjet. De stirrer hen mod døren. Jeg følger deres blikke. Så stivner jeg. Det er vagter. Besatte vagter. De har trukket deres våben, og der er et sort, flakkende skær omkring dem. Dæmonerne har fundet os!”
Da dæmonerne angriber Thor og Leons gamle børnehjem, må de to drenge kæmpe for deres liv. Samtidig er Tira taget til slottet for at redde sin bror. Men kan Tira redde Alexander fra dæmonen, eller vil hun selv bukke under for den?
“Dæmonprinsen” er sjette bog af syv i serien om “De skjulte dæmoner”, en hæsblæsende fantasyserie for de 10-12-årige.
“Her er action og magi til alle, der kan lide spændende fantasyhistorier. De to første bind af “De skjulte dæmoner” er hæsblæsende. Handlingen er dramatisk og fuld af drabelige kampe med dæmoner. Man bliver fanget og kan kun vente spændt på det næste bind. Et godt bud på fantasy-læsning og kan anbefales til alle fantasylæsere, der lige er begyndt at læse.”
– Lektør, Helle Laursen