Frygtens tempel Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Frygtens tempel af Nick Carter

Nick Carter


Frygtens tempel


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Nick Carter, AXE‘s frygtede Killmaster, var blevet taget til fange – kidnappet af fire japanske pigespejdere i sin lejlighed i Washington og transporteret til Tokyo.Men dette forsmædelige forspil skulle føre til, at Nick Carter blev kastet ind i et verdensomspændende komplot af værste skuffe … Og udfaldet afhang alene af, om Nick Carter kunne forhindre det planlagte mord på Japans kejser!
Nick Carter-Killmaster er en samling hårdtslående spionromaner, hvor spændingen er i højsædet. De 261 bøger er skrevet af forskellige forfattere under det fælles pseudonym Nick Carter, som også er navnet på bogens hovedperson, agent N3 for det amerikanske spionbureau, AXE. Nick Carter er lige så dygtig til at jagte forbrydere, som han er til at forføre damer, og bøgerne er sprængfyldt med action.