Elitemorderne Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Elitemorderne af Nick Carter

Bogreolen.dk


Elitemorderne


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

KGB har fundet på at bortføre amerikanske børn til Sovjet, hvor de udsættes for mange års hård træning og brutal hjernevask, før de som voksne sendes tilbage til USA for at virke som sovjetiske spioner.Tilsyneladende en perfekt plan – indtil en af dem prøver at myrde Nick Carter. AXE‘s mesterspion får til opgave at infiltrere den enhed, hvor børnene optrænes til koldblodige mordere. For alle andre ville det have været selvmord, men for Killmaster er det blot som at spille russisk roulette …
Louis L’Amours uforglemmelige storværk om Sackett-familiens liv i Amerika i perioden 1600-1879. Hvert bind kan læses for sig.
Nick Carter-Killmaster er en samling hårdtslående spionromaner, hvor spændingen er i højsædet. De 261 bøger er skrevet af forskellige forfattere under det fælles pseudonym Nick Carter, som også er navnet på bogens hovedperson, agent N3 for det amerikanske spionbureau, AXE. Nick Carter er lige så dygtig til at jagte forbrydere, som han er til at forføre damer, og bøgerne er sprængfyldt med action.